Köpvillkor

DATASKYDD | RÄTTSLIGT MEDDELANDE
PERSONLIGA DATA COOKIES

1. Information och personuppgifter
Säljaren är den registeransvarige för de personuppgifter som kunden skickar till säljaren och ansvarar för kundens personuppgifter i enlighet med den svenska personuppgiftslagen (Sw. Personuppgiftslagen (1998: 204)).

Säljaren samlar in sådana personuppgifter som kunden skickar till säljaren [namn, adress, telefonnummer, e-post och personnummer], till exempel vid beställning eller kontakt med kundtjänsten. Säljaren kan dessutom samla in viss personlig information från externa källor, till exempel kredit- och adressuppdateringar.

Säljaren kan använda den personliga informationen för följande ändamål:
• Att bearbeta kundens order och returer via webbshoppen
• Kontakta kunden vid problem med leveransen av produkterna
• För att verifiera att kunden har den lagliga minimiåldern för att göra inköp online
• För att förhindra missbruk eller olämplig användning av säljarens tjänster

2. Rätt att begära information
Kunden har rätt att begära information om personuppgifter som behandlas om kunden av säljaren och att korrigera informationen. Kunden har rätt att få information om vilken information som behandlas om kunden. En begäran ska göras skriftligt och undertecknas av kunden. Begäran ska skickas med vanlig post till säljaren på adressen B2W Sweden AB - Pilgrimcenter 110 - 84058 Pilgrimstad - Sweden. Det räcker därför inte att skicka ett e-postmeddelande. Kunden har rätt att en gång per år få sådan information utan kostnad.

3. Radering av personuppgifter
Säljaren förvarar information om kunden i 12 månader.

4. Cookies
En 'cookie' är en liten textfil som säljarens webbplats ber om att spara på din dator.
Cookies används i princip endast i samband med vissa funktioner, till exempel anpassnings- och lyssningsfunktionerna.
Säljaren använder cookies för att ge kunden den bästa upplevelsen på säljarens webbplats. Genom att fortsätta använda Säljarens webbplats godkänner du detta.

UPPHOVSRÄTT
Innehållet på denna webbplats kan vara föremål för upphovsrätt och andra immateriella rättigheter och tillhör Polyver®. Varumärket Polyver® är ett registrerat varumärke som tillhör B2W Sweden AB. Ingen licens ges för att använda någon av dessa immateriella rättigheter. Du kan dock ladda ner till en hårddisk eller skriva ut extrakt från den här webbplatsen endast för din personliga användning. Under förutsättning att du erkänner upphovsrätten till Polyver® kan du skapa ytterligare kopior till enskilda tredje parter för deras personliga användning. Inget innehåll på Polyver®-webbplatsen får distribueras eller kopieras för något kommersiellt syfte.


Följ oss

Newsletter Polyver

Säker betalning 

Med kreditkort och Paypal 

Leverans

I hela Europeiska unionen

Tillverkad i Sverige

Polyver produceras i Sverige. Med stolthet.

Kundservice

Måndag till fredag från 9 till 17